1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Closed type

    Jinis sing ditutup

    Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.

  • DI water cooling system

    Sistem pendingin banyu DI

    Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.