1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Ultrasonic frequency induction heating machine

    Mesin pemanas induksi frekuensi ultrasonik

    Inverter IGBT digunakake, efisiensi dhuwur lan konsumsi energi sithik

    Bisa bisa terus nganggo siklus tugas 100% lan nyiyapake 100% nalika mbukak

    Bisa ngganti cara pemanasan konvensi kayata pemanasan nganggo gas bathi uyah batubara lan minyak

    Frekuensi kerja 10-30Khz, daya 30-250KW

    Tampilan digital lan desain kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan digunakake

    Teknologi switch alus lan sistem proteksi prefek nambah reliabilitas sing apik.

    Bisa dilengkapi sistem deteksi suhu inframerah (Opsional)

    Sistem pendinginan banyu, chiller kasedhiya