Mesin pemanas induksi frekuensi ultrasonik

Katrangan singkat:

Inverter IGBT digunakake, efisiensi dhuwur lan konsumsi energi sithik

Bisa bisa terus nganggo siklus tugas 100% lan nyiyapake 100% nalika mbukak

Bisa ngganti cara pemanasan konvensi kayata pemanasan nganggo gas bathi uyah batubara lan minyak

Frekuensi kerja 10-30Khz, daya 30-250KW

Tampilan digital lan desain kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan digunakake

Teknologi switch alus lan sistem proteksi prefek nambah reliabilitas sing apik.

Bisa dilengkapi sistem deteksi suhu inframerah (Opsional)

Sistem pendinginan banyu, chiller kasedhiya


Detail Produk

Tag Produk

Piranti pemanas induksi ultrasonik

Inverter IGBT digunakake, efisiensi dhuwur lan konsumsi energi sithik

Bisa bisa terus nganggo siklus tugas 100% lan nyiyapake 100% nalika mbukak

Bisa ngganti cara pemanasan konvensi kayata pemanasan nganggo gas bathi uyah batubara lan minyak

Frekuensi kerja 10-30Khz, daya 30-250KW

Tampilan digital lan desain kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan digunakake

Teknologi switch alus lan sistem proteksi prefek nambah reliabilitas sing apik.

Bisa dilengkapi sistem deteksi suhu inframerah (Opsional)

Sistem pendinginan banyu, chiller kasedhiya

Keuntungan anil kanthi pemanasan induksi:

Model SSF-30 SSF-50 SSF-60 SSF-80 SSF-120 SSF-160
Output Daya Dinilai 30KW 40KW 60KW 80KW 120KW 160KW
Frekuensi Kerja 10-30KHz 10-30KHz 10-30KHz 10-30KHz 10-30KHz 8-15KHz
Kapasitas Daya 38KVA 50KVA 75KVA 100KVA 150KVA 200KVA
Daya Input 380V / 50Hz utawa 400V 3 phase 4lines
Tegangan Makarya 342V-430V
Input Saiki 48A 63A 97A 135A 195A 240A
Cooling /Banyu /Alur Unit Tenaga 27L / menit 32L / mnt 40L / mnt 33L / mnt 56L / min 56L / min
(0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa)
Transformer 26L / mnt 29L / mnt 41L / mnt 32L / mnt 68L / mnt 68L / mnt
(0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa) (0,1Mpa)
Bobot Unit Tenaga 39KG 60KG 68KG 99KG 130KG 140KG
Transformer 29KG 34KG 53KG 63KG 88KG 120KG
Ukuran

(mm)

Unit Tenaga 365 * 500 * 790 405 * 505 * 860 400 * 540 * 970 750 * 500 * 1040 550 * 600 * 1380 550 * 600 * 1380
Transformer 320 * 320 * 310 320 * 360 * 310 410 * 470 * 385 410 * 470 * 385 405 * 555 * 380 810 * 410 * 440

Lamaran

Kanggo bar end utawa endheat endhas sadurunge forging panas kanggo nut nut lan fastener, ing ngisor iki mung kanggo referensi

Diameter (mm) Dawane panas (mm) Produksi / Min Model mesin
16 40 15-20 SSF-30
18-20 40 15-20 SSF-50
22-24 50 15-20 SSF-60
27-30 50 15-20 SSF-80
32-40 50 15-20 SSF-120

Pengerasan: Kanggo pin batang poros utawa bagian logam liyane sing digawe panas, kudu ngerti atose lan jerone

Perawatan panas batang batang bar sing dawa

Pipa pemanas kanggo produksi sikut, bender panas

Napa milih kita?

1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita