Layanan

Pengujian lan Evaluasi Aplikasi

Kirimake tujuan pemanas sampeyan, materi bagean panas, wektu panas, suhu panas, insinyur aplikasi bakal nawakake solusi pemanasan induksi sing cocog, pengujian gratis, evaluasi apa sing bisa entuk manfaat saka proses pemanasan induksi, luwih becik sampeyan njupuk keputusan sing bener lan pungkasan

Desain lan Pabrik Khusus

Kita ngrancang lan nggawe mesin induksi kanggo macem-macem aplikasi induksi lan kebutuhan pelanggan, kalebu warna, basa lan merek sampeyan.

Tata letak kanggo lini produksi induksi lengkap lan anggaran, analisis biaya lan bathi.

Kita bakal nglacak, nganalisa lan menehi solusi pemanas kanggo perbaikan produksi sing terus-terusan

Lini produksi pemanasan induksi otomatis, ningkatake lingkungan kerja tinimbang pemanasan gas tradisional utawa target.

Instalasi

Dokumen rinci kanggo sistem pemanas induksi lengkap bakal ditawakake kanggo sampeyan instal, kalebu Sambungan Listrik lan sambungan banyu adhem, manual lsp. Kita bisa ngirim insinyur menyang pabrik sampeyan kanggo mbantu instalasi lan latihan operasi saben dina lan njaga.

Manual kanthi instalasi foto lan video dadi gampang, on line & layanan teknis situs uga kasedhiya.

Analisis Investasi

Duolin nyedhiyakake argumen teknis lan ekonomi pelanggan babagan investasi ing aset pemanas induksi kanggo produksi sampeyan nganggep konfigurasi sistem sing paling apik.
Tata letak kanggo garis produksi lan anggaran lengkap bisa ditawakake minangka referensi.

Ndandani & Suku cadang

Nyedhiyakake kanthi online & pitulung teknis situs kanggo Maintenance Pencegahan lan Korektif. Umpan balik cepet kanggo ndandani lan suku cadang pelanggan (sajrone 8 jam), pandhuan pemecahan masalah karo foto & video lan layanan insinyur online mbantu sampeyan ndandani generator induksi kanthi gampang. Suku cadang bakal kasedhiya ing salawas-lawase.

Toko Induktor

Kita ngrancang pabrik lan ndandani kabeh jinis kumparan induk / induktor kanggo industri sing tujuane peralatan kita

Latihan instalasi peralatan pemanas induksi
Latihan proses & Aplikasi
Latihan Maintenance & Operation
Latihan khusus