Sertifikat ISO9001: 2015 CE
Tliti kanthi tliti
Kualitas minangka landasan kelangsungan perusahaan
Sembarang produk sing cacat dibuwang
Sing diupayakake wong Duolin yaiku cacat nol
Duwe krisis kualitas dikirim 100-1 = 0
IE Desain-Tuku Layanan Bahan Baku-Produksi-Penuaan-Pengujian-Instalasi-Sawise-didol layanan.
  • low frequency induction heating equipment

    peralatan pemanasan induksi frekuensi kurang

    Kinerja wiwitan sing apik: Pasokan listrik induksi IGBT MF nggunakake teknologi resonansi seri supaya bisa diwiwiti 100% kanthi kahanan apa wae.

    Kurang mbukak antarmuka jaringan: Kurang saiki sing harmonis lan faktor daya dhuwur, factoer Daya isih 0,95 ing ndhuwur sajrone mlaku mesin

    Konsumsi energi sing sithik: ing sirkuit resonan seri, voltase ing induktor dhuwur lan saiki sithik mula rugi energi sithik banget; Teknologi switch alus ditrapake banjur rugi switch sithik banget

  • 250KW induction heater

    Pemanas induksi 250KW

    Peralatan pemanasan induksi 250KW kanthi frekuensi sithik bisa kanggo sing gedhe diameteripun pemanasan bilet lan pengerasan permukaan sing jero.

    Papan drive lan IGBT nyambung langsung, nyepetake transfer sinyal kanggo nyuda tingkat kegagalan

    Kabeh pengikat yaiku tembaga & baja tahan karat

    Monitoring suhu & tekanan banyu luwih akeh, radiator tembaga kanggo adhem lan anti elektrolisis sing luwih apik

  • Integrated Induction Power Unit

    Unit Tenaga Induksi Terpadu

    Keandalan sing apik: Sistem proteksi sing sampurna, komponen sing bisa dipercaya, teknologi switch alus

    Gampang dioperasikake lan dirawat: Desain modul lan konstruksi sirkuit sederhana

    Aplikasi ing Forging, Heat treatment, Pipe bending, Hot extrusion, Braing, Shrink-fittin, Hardening etc.

    Diprodhuksi miturut sertifikat ISO9001: 2015 lan CE

    Desain integral, kurang papan instalasi

  • 100-160KW low frequency induction heating generator

    100-160KW generator pemanas induksi frekuensi kurang

    Penelitian lan desain tim insinyur Duolin kanthi kapisah. Mesin bisa digunakake kanggo forging panas, solder induksi, pengerasan lan pemanasan induksi sing gegandhengan karo logam.

    Panel kerja sing gampang dioperasikake kanggo nuduhake prabawa kahanan kerja peralatan.

    Lampu LED kanggo nuduhake PCB papan kerja, gampang golek masalah lan ndandani.

  • Ultrasonic frequency induction heating machine

    Mesin pemanas induksi frekuensi ultrasonik

    Inverter IGBT digunakake, efisiensi dhuwur lan konsumsi energi sithik

    Bisa bisa terus nganggo siklus tugas 100% lan nyiyapake 100% nalika mbukak

    Bisa ngganti cara pemanasan konvensi kayata pemanasan nganggo gas bathi uyah batubara lan minyak

    Frekuensi kerja 10-30Khz, daya 30-250KW

    Tampilan digital lan desain kompak, bobot entheng, gampang dipasang lan digunakake

    Teknologi switch alus lan sistem proteksi prefek nambah reliabilitas sing apik.

    Bisa dilengkapi sistem deteksi suhu inframerah (Opsional)

    Sistem pendinginan banyu, chiller kasedhiya

  • Closed type

    Jinis sing ditutup

    Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.

  • DI water cooling system

    Sistem pendingin banyu DI

    Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.

     

  • High frequency induction heating machine HGP-50

    Mesin pemanas induksi frekuensi dhuwur HGP-50

    Kanggo penguatan induksi pin poros gir, jerone 0,5-2 mm

    Kanggo perawatan panas induksi rantai, pengerasan lan tempering

  • High frequency induction heating machine HFP-20

    Mesin pemanas induksi frekuensi dhuwur HFP-20

    Kinerja sing apik ing perawatan panas lan dadi panas

    Kanggo alat mesin tips pisau gergaji lan karbida lan soldering induksi tabung tembaga bagean cilik

    Bisa digunakake kanggo leleh induksi perak emas

    Efisiensi pemanasan sing bisa diandelake sing bisa dibaleni lan serbaguna

  • Induction coil&Inductor

    Koil induksi & Induktor

    Kanthi sistem pemanas induksi, desain koil bakal tanggung jawab kanggo insinyur sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing nggawe koil. Kepiye cara milih ukuran koil tembaga? Nggawe koil induktansi sing cocog supaya cocog karo mesin, kepiye cara nambah produksi panas? Kepiye carane ngasilake tenaga maksimal? insinyur bakal nimbang kabeh faktor.

    Kirimake syarat pemanas, kanggo nggunakake hardening forging, brazing utawa aplikasi liyane, uga kirim gambar bagean panas, kita bakal ngrancang lan ngasilake koil kanggo sampeyan.