Kabar

  • Pelanggan Zoomlion Teka Pabrik Kanggo Proyek Brazing Induksi Plat Kaca

    Pelanggan Zoomlion Teka Pabrik Kanggo Proyek Brazing Induksi Plat Kaca

    Siji pelanggan saka Zoomlion teka ing pabrik kanggo nrima pabrik peralatan soldering induksi.Zoomlion, perusahaan Cina misuwur Didegaké ing taun 1992, iku perusahaan kadhaptar A + H-share pisanan ing industri, utamané melu R&D lan manufaktur peralatan teknologi dhuwur kayata constr ...
    Waca liyane
  • Instalasi Mesin Pemanas Induksi 500KW

    Instalasi Mesin Pemanas Induksi 500KW

    Duolin sawise tim sales wis nginstal mesin pemanasan induksi 500KW ing pabrik pelanggan.Iku perusahaan kanggo Pabrik rod sucker, customer kudu panas dawa 8 meter bar dawa, loro ends bakal digawe panas.Mesin 500KW bisa panas siji Piece nganti forging suhu dhuwur ing 6 detik, kanthi a ...
    Waca liyane
  • chain induksi terus-terusan hardening lan mesin tempering

    chain induksi terus-terusan hardening lan mesin tempering

    Rentengan umume minangka tautan utawa cincin logam, sing biasane digunakake kanggo transmisi mekanik lan traksi, lan digunakake ing kabeh industri sing nggunakake transmisi chain.Industri kasebut jembar banget, kalebu panganan, produksi listrik, logistik, industri lapisan, industri elektronik, industri militer ...
    Waca liyane
  • Mesin Perawatan Panas Bar Long

    Mesin Perawatan Panas Bar Long

    Loro jalur produksi 18 meter kanggo mesin perawatan panas induksi bar dawa 6-45 mm rampung tes tuwa lan dikemas menyang wadhah saiki, loro 40 GP.Iku kanthi otomatis dening PLC, kanggo ngontrol daya output mesin pemanas induksi, kacepetan pamindhahan bar lan kapasitas banyu cooling.Customer bisa nyetel pro ...
    Waca liyane
  • 60KW induksi Billet Heater

    60KW induksi Billet Heater

    Duolin minangka pabrik pemanas induksi profesional ing Chengdu China.Pemanasan induksi akeh digunakake ing tempa panas, brazing, hardening lumahing lan perawatan panas. Ing pabrik Duolin, insinyur nggunakake peralatan pemanas induksi 60KW kanggo panas billet diameter 35 mm. Mesin bakal dikirim menyang pelanggan ...
    Waca liyane
  • mesin 1250KW kanggo Hot Forging

    mesin 1250KW kanggo Hot Forging

    Pemanasan billet kanggo penempaan panas yaiku panggunaan sing paling umum kanggo pemanasan induksi. Bahan bisa dadi baja karbon, aluminium, stainless steel lan baja ferrous lan non ferrous liyane.Ing Pabrik Duolin, peralatan pemanasan induksi 1250KW ana ing debugging, digunakake kanggo diameter ndhuwur 100mm bar pemanasan nganti 1200 ...
    Waca liyane
  • Pabrikan Mesin Pemanas Induksi Daya Cilik

    Pabrikan Mesin Pemanas Induksi Daya Cilik

    Ing pabrik Duolin, mesin listrik cilik kanggo klien Taiwan, peralatan pemanasan induksi 1000KW kanggo klien UAE, mesin tempa panas induksi 1250KW kanggo klien Rusia ana ing produksi.
    Waca liyane
  • Duolin bakal rawuh ing 17 Shanghai Forging EXPO

    Founded in 2005, "China (Shanghai) International Forging Exhibition" wis dianakaké kaping enem kasil, karo pameran uga bakal kalebu forgings, flanges palsu, dering, forging bahan, forging peralatan lan forging aksesoris, etc, lan wis dadi salah siji sing paling profesional lan penulis ...
    Waca liyane
  • Cara milih frekuensi mesin pemanas induksi

    1. Kanggo hardening, ambane hardening luwih jero, frekuensi mesin induksi luwih murah;ambane hardening cethek, frekuensi mesin induksi luwih dhuwur.Kedalaman pengerasan: 0-1.5mm 40-50KHz (Frekuensi dhuwur, mesin frekuensi ultrasonik) Kedalaman pengerasan: 1.5-2mm 20-25KHz ...
    Waca liyane
  • Perbandingan Konsumsi Energi saka Sirkuit Beda sing Digunakake ing Sistem Pemanasan Induksi Frekuensi Sedheng (MF) kanggo tempa

    Ditulis dening Pak Zeng xiaolin saka CHENGDU DUOLIN ELECTRIC CO., LTD Artikel iki nganalisa kekurangan Sistem Pemanasan Induksi SCR MF saiki lan ngenalake jinis Sistem Pemanasan Induksi MF anyar kanggo tempa karo piranti daya IGBT.Iku Series Resonant Circuit karo fitur saka signifi...
    Waca liyane
  • Semikonduktor lan Teknologi Digunakake ing Mesin Kita

    Semikonduktor lan Teknologi Digunakake ing Mesin Kita 1. Piranti Semikonduktor Daya Digunakake ing Produk Kita ●Karakteristik MOSFET: operasi ing frekuensi dhuwur, losses ngoper kurang lan gampang kanggo drive ●IGBT(Insulated Gate Bipolar Transistor) Karakteristik: konduktor luwih murah ...
    Waca liyane
  • Prinsip nggawe coil

    Prinsip nggawe coil

    Efek panas saka workpiece ora mung gumantung ing daya saka sumber daya, nanging uga karo wangun coil induksi, nomer giliran, dawa tabung tembaga, materi workpiece.Wangun lan faktor liyane langsung ana gandhengane karo peralatan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
-->