100-160KW generator pemanas induksi frekuensi kurang

Katrangan singkat:

Penelitian lan desain tim insinyur Duolin kanthi kapisah. Mesin bisa digunakake kanggo forging panas, solder induksi, pengerasan lan pemanasan induksi sing gegandhengan karo logam.

Panel kerja sing gampang dioperasikake kanggo nuduhake prabawa kahanan kerja peralatan.

Lampu LED kanggo nuduhake PCB papan kerja, gampang golek masalah lan ndandani.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Certifikasi  CE ISO9001 2105
Merek  Duolin
Garansi  1 Taun
Kapasitas produksi  10 disetel sewulan
Kode HS  8514400090

1:100-160 Peralatan Pemanasan Induksi KW nganggo sirkuit inverter IGBT ing seri sambungan, sing nduweni dhuwur efisiensi pemanasan

2. Htenaga listrik, kacepetan pemanasan cepet, efisiensi dhuwur lan gampang operasi.

3. Desain muatan lengkap kasedhiya kanggo operasi terus-terusan 24 jam.

4: 160KW IGBT Konverter induksi negara padat, kabinet ditutup kanthi apik, ora ana kegagalan lan IGBT ora nate pecah.

5: Aplikasi: Panas panas, Nyusut pas, peleburan, permukaan mati, pengelasan, anil

6: Efisiensi konversi luwih dhuwur tinimbang 97.5%: teknologi inversi IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor)

7: Ngirit energi nganti 15% -30% dibandhingake karo mesin induksi teknologi SCR: sirkuit resonansi seri LC lan desain umpan balik voltase, kompresi energi sing sithik

8: Pengikat lan radiator kooperatif & stainless steel, adhem lan anti elektrolisis sing luwih apik

Lamaran

1. Preheating (penipuan panas billet, nyilikake pas)
Penempaan Billet Panas tujuane kanggo panasake kerjane menyang suhu tartamtu (bahan sing beda-beda mbutuhake suhu sing beda) dadi bentuk liyane liwat penempaan kanthi bantuan cap panas utawa mesin press, bisa dadi lengkap utawa pungkasan utawa pemanas bar, biasane digunakake kanggo baut pengikat lan kacang lan industri pembuatan logam liyane

2. Pas shrink: Pas shrink minangka proses pemanasan kanggo bahan logam panas nggawe pas gangguan. Tambah ukuran bolongan ngidini sisipan utawa ngilangi komponen kawin sawise dadi panas lan adhem. Amarga kacepetan induksi kanthi cepet, suhu bisa dikontrol kanthi tepat, nyegah distorsi lan owah-owahan metalurgi sing dibutuhake, ekspansi termal nggawe gabungan, gir menyang poros , flensa menyang hub lan sisipan bantalan umume digunakake nyuda.

3. Perawatan Panas (scanner permukaan)
Pangobatan panas kanggo macem-macem piranti keras utawa alat, kayata plier, kunci pas, palu, kapak, alat sekrup lan gunting (gunting kebon).
Pengerasan kanggo bagean otomatis lan peralatan motor, kayata poros, batang sambung, pin piston, roda rantai, pompa, katup, poros poros, poros cilik utawa batang baja lan jinis gir
Quench kanggo alat mesin, kayata lathe deck utawa guide rail.
Pengerasan induksi kanggo cetakan perangkat keras, kayata cetakan ukuran cilik, aksesoris cetakan lan bolongan cetakan njero
Pengerasan induksi bar utawa utas bar dawa, garis produksi kanthi otomatis

4. Bokong
Pemanasan induksi brrazing kanggo macem-macem alat nglereni perangkat keras, kayata alat berlian, pisau gergaji, alat pengeboran, pemotong baja paduan keras, pemotong penggilingan, reamer, alat perencanaan lan bit tengah padat lan brazing induksi rotor
Media brazing beda-beda nalika bahan ora padha, Silver paling umum, bagean solder yaiku toilet hardware lan produk pawon, pas tembaga kulkas, pas dekorasi lampu, cetakan presisi, pegangan hardware, endhog, baja paduan lan baja, baja lan tembaga uga tembaga lan tembaga.
Iki uga ditrapake kanggo welding braze kosong saka logam liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita