1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • low frequency induction heating equipment

    peralatan pemanasan induksi frekuensi kurang

    Kinerja wiwitan sing apik: Pasokan listrik induksi IGBT MF nggunakake teknologi resonansi seri supaya bisa diwiwiti 100% kanthi kahanan apa wae.

    Kurang mbukak antarmuka jaringan: Kurang saiki sing harmonis lan faktor daya dhuwur, factoer Daya isih 0,95 ing ndhuwur sajrone mlaku mesin

    Konsumsi energi sing sithik: ing sirkuit resonan seri, voltase ing induktor dhuwur lan saiki sithik mula rugi energi sithik banget; Teknologi switch alus ditrapake banjur rugi switch sithik banget

  • 250KW induction heater

    Pemanas induksi 250KW

    Peralatan pemanasan induksi 250KW kanthi frekuensi sithik bisa kanggo sing gedhe diameteripun pemanasan bilet lan pengerasan permukaan sing jero.

    Papan drive lan IGBT nyambung langsung, nyepetake transfer sinyal kanggo nyuda tingkat kegagalan

    Kabeh pengikat yaiku tembaga & baja tahan karat

    Monitoring suhu & tekanan banyu luwih akeh, radiator tembaga kanggo adhem lan anti elektrolisis sing luwih apik

  • Integrated Induction Power Unit

    Unit Tenaga Induksi Terpadu

    Keandalan sing apik: Sistem proteksi sing sampurna, komponen sing bisa dipercaya, teknologi switch alus

    Gampang dioperasikake lan dirawat: Desain modul lan konstruksi sirkuit sederhana

    Aplikasi ing Forging, Heat treatment, Pipe bending, Hot extrusion, Braing, Shrink-fittin, Hardening etc.

    Diprodhuksi miturut sertifikat ISO9001: 2015 lan CE

    Desain integral, kurang papan instalasi

  • 100-160KW low frequency induction heating generator

    100-160KW generator pemanas induksi frekuensi kurang

    Penelitian lan desain tim insinyur Duolin kanthi kapisah. Mesin bisa digunakake kanggo forging panas, solder induksi, pengerasan lan pemanasan induksi sing gegandhengan karo logam.

    Panel kerja sing gampang dioperasikake kanggo nuduhake prabawa kahanan kerja peralatan.

    Lampu LED kanggo nuduhake PCB papan kerja, gampang golek masalah lan ndandani.