peralatan pemanasan induksi frekuensi kurang

Katrangan singkat:

Kinerja wiwitan sing apik: Pasokan listrik induksi IGBT MF nggunakake teknologi resonansi seri supaya bisa diwiwiti 100% kanthi kahanan apa wae.

Kurang mbukak antarmuka jaringan: Kurang saiki sing harmonis lan faktor daya dhuwur, factoer Daya isih 0,95 ing ndhuwur sajrone mlaku mesin

Konsumsi energi sing sithik: ing sirkuit resonan seri, voltase ing induktor dhuwur lan saiki sithik mula rugi energi sithik banget; Teknologi switch alus ditrapake banjur rugi switch sithik banget


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

1: Prinsip Kerja: dadi panas induksi elektromagnetik.

2. Modul IGBT lan teknologi Inverting

3. Biaya pangopènan sing stabil lan andal.

4. Siklus tugas 100%, kerja terus nalika output daya maksimal.

5. Tampilan digital daya output lan saiki dadi panas lan frekuensi kerja.

6. Gampang dipasang. Dokumen penawaran mbantu instalasi lan operasi

7. Aplikasi: preheating billet sadurunge forging, induksi hardening, pipa dadi panas kanggo mlengkung

8: Kinerja dhuwur frekuensi rendah kanggo pipa diameter amba utawa dadi panas

9: Pangowahan cepet induktor nalika diameter benda kerja diganti

Piranti sing Cocog

Panyimpenan tank, feeder langkah lan sistem infeed chain

Mesin ekstraksi billet panas

Sistem panganan bar otomatis lengkap

Sistem pendeteksi suhu lan tampilan sing tepat sadurunge

Sistem bersih lapisan billet opsional

Telung saluran Nampa / Tolak sistem ngurutake

Dhukungan produksi kanthi otomatis

Kit antarmuka PLC

Distill sistem pendinginan banyu utawa industri chiller


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita