Unit Tenaga Induksi Terpadu

Katrangan singkat:

Keandalan sing apik: Sistem proteksi sing sampurna, komponen sing bisa dipercaya, teknologi switch alus

Gampang dioperasikake lan dirawat: Desain modul lan konstruksi sirkuit sederhana

Aplikasi ing Forging, Heat treatment, Pipe bending, Hot extrusion, Braing, Shrink-fittin, Hardening etc.

Diprodhuksi miturut sertifikat ISO9001: 2015 lan CE

Desain integral, kurang papan instalasi


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Pemanas induksi terintegrasi nduweni kinerja dhuwur ing forging panas billet, cocog karo feeder langkah, pangiriman rantai lan telung sorter saluran, nggawe garis produksi kanthi otomatis sing kasedhiyan dhuwur lan efisiensi pemanasan.

Generator induksi yaiku desain modular, gampang dikelola, lampu LED menehi instruksi marang pangguna kanggo nemokake kesalahan lan ngganti bagian sing rusak, Kabeh komponen dirancang kanggo wektu kerja sing dawa lan gampang diganti. Teknologi konverter canggih nggawe efisiensi dhuwur kanthi faktor daya sing terus dhuwur, 0,95

Kauntungan: Teknologi resonansi seri IGBT, efisiensi dhuwur
Layanan sawise didol: Insinyur sing Disedhiyakake Kanggo Layanan Mesin ing Luar Negeri, Dhukungan Online, Dhukungan Teknis Video, Instalasi Lapangan
Siklus tugas: 100%, 24 Jam Tanpa mandheg

Informasi Teknis

MFP 100D2 160D2 250D2 350D2 500D2 600D2 750D2 1000D2 1250D2 1500D2
Daya output sing dirating 100KW 160KW 250KW 350KW 500KW 600KW 750KW 1000KW 1250KW 1500KW
Kapasitas daya 140KVA 230KVA 340KVA 450KVA 610KVA 750KVA 930KVA 1250KVA 1500KVA 1900KVA
Input saiki 150A 240A 375A 525A 750A 1000A 1125A 1500A 1875A 2250A
Rentang frekuensi 0,5-10Khz 0,5-10Khz 0,5-10Khz 0,5-8Khz 0,5-8Khz 0,5-6Khz 0,5-6Khz 0,5-4Khz 0,5-4Khz 0,5-5Khz
Daya input

380V / 50HZ 3 phase 4 baris

Siklus tugas

100%

Input meksa banyu adhem

> / = 0,1Mpa

Lamaran

Preheat induksi kanggo aplikasi forging, digunakake kanggo rod billet utawa kothong kanthi macem-macem diameter lan dawa sing beda.

bahan kasebut bisa dadi ferrous lan non ferrous kayata baja paduan baja stainless steel utawa pemanasan kuningan tembaga aluminium. PLC kanggo mujudake otomatis, ngirit tenaga kerja lan ningkatake produksi. Sambungan pangowahan cepet bisa digunakake kanthi gampang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita