1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • induction hardening machine

    mesin pengerasan induksi

    DUOLIN nawakake mesin pengerasan vertikal utawa horisontal sing digunakake kanggo ngladeni macem-macem bagian mekanik, kayata poros, gir, rol, pipa, pompa, bantalan, untu excavator, lsp. DUOLIN nyedhiyakake solusi pengerasan induksi khusus kanggo sampeyan kerja tartamtu, maksimalake mupangate.