mesin pengerasan induksi

Katrangan singkat:

DUOLIN nawakake mesin pengerasan vertikal utawa horisontal sing digunakake kanggo ngladeni macem-macem bagian mekanik, kayata poros, gir, rol, pipa, pompa, bantalan, untu excavator, lsp. DUOLIN nyedhiyakake solusi pengerasan induksi khusus kanggo sampeyan kerja tartamtu, maksimalake mupangate.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas ing endi bagean logam digawe panas kanthi induksi elektromagnetik banjur dipadamake, nambah atose lan brittleness saka bagean logam.

Peralatan pengerasan induksi digunakake kanggo permukaan baja utawa pengerasan batin.

Proses pengerasan induksi bisa ditindakake kanthi rong cara: pengerasan statis lan scan

Kaluwihan hardening Induksi

• Ora ana kontak fisik

• Scanning / Stasioner hardening

• Cekak wektu (sawetara detik) pengerasan nambah produksi lan ningkatake kualitas

• Kontrol pemanasan lan pendinginan CNC utawa PLC sajrone pengerasan

Peralatan pengerasan Induksi Duolin nyedhiyakake solusi pengerasan induksi kanggo poros, gir, roller, pelat waja lsp. Frekuensi mesin pemanas induksi yaiku saka 1 KHz nganti 400KHz, sing bisa digunakake karo mesin quenching CNC utawa PLC.

Kekuwatan 4-1500KW
Frekuensi  0,5-400KHz
Ambane atos  0,5-10mm
Perlengkapan Mekanik  Kontrol CNC utawa PLC
Lamaran  Gir, poros, pipa, bantalan, pompa, pelat baja, roller, rodha, bar

Kedalaman cilik [mm]

Diameter bar [mm]

Frekuensi [kHz]

Model

0,8 nganti 1,5

5 nganti 25

200 nganti 400

HGP30

1,5 nganti 3.0

10 nganti 50

10 nganti 100

Seri frekuensi ultrasonik (10-30KH)

> 50

3 nganti 10

Seri Frekuensi Sedheng (1-8KHz)

3.0 nganti 10.0

20 nganti 50

3 nganti 10

Seri frekuensi ultrasonik / Sedheng (10-30KH)

50 nganti 100

1 nganti 3

Seri Frekuensi Sedheng (1-8KHz)

> 100

1

1 Seri Frekuensi Sedheng (1-8KHz)

Keuntungan utama pemanasan induksi kanggo hardening yaiku mung sawetara detik.

Laboratorium tes pengerasan kanggo mriksa ambane atose atose

• Pemanasan sing tepat lan cepet kanggo bagean kerja

• Keandalan, konsistensi

• Daya konstan utawa mode kontrol voltase konstan

• Terus kerja, 24 jam tanpa mandheg

• Kurang campur tangan karo peralatan liyane ing bengkel (Bukti CE)

• Teknologi inversi IGBT & desain sirkuit seri LC entuk hemat energi nganti 15% -30% dibandhingake karo teknologi SCR

• Gampang dioperasikake lan dikelola

• Instalasi bisa gampang banget miturut manual kita

Apa sing kudu dingerteni sadurunge nawakake sistem pengerasan induksi?

1: Gambar bagean hardening

2: Posisi material lan hardening

3: Kekerasan lan ambane hardening dibutuhake

4: Mbukak produksi hardening utawa ora


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita