1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Induction forging machine

    Mesin tempa induksi

    Forging Induksi peralatan

    Output daya: 100-1500KW

    Frekuensi: 0,5-10Khz

    Diameter Bar: 25-200mm

    Output: 0,2-4T / h

    Suhu: 800-1250 ℃

    Bahan: Baja karbon, Kuningan, Besi, Baja paduan, Baja tahan karat, Aluminium

    Aplikasi: Bar, piring datar, pemanasan bar pungkasan, ujung bar datar, ujung pipa, lsp.