1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Induction bending machine

    Mesin lentur induksi

    Prabawa dadi panas kanggo mlengkung pipa

    Pipa mlengkung: Diameter 168mm-1100mm, kekandelan tembok 6-80mm

    Output daya: 100-1500KW

    Tipe Bending: Pipa, Tabung Persegi, Tabung Persegi Panjang, Balok

    Bahan: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan

    Kacepetan mlengkung: Udakara 2,5 mm saben menit

    Sudut lentur: 0-180°utawa nyetel sudhut apa wae

    Radius Bending: 3DR10D