Mesin lentur induksi

Katrangan singkat:

Prabawa dadi panas kanggo mlengkung pipa

Pipa mlengkung: Diameter 168mm-1100mm, kekandelan tembok 6-80mm

Output daya: 100-1500KW

Tipe Bending: Pipa, Tabung Persegi, Tabung Persegi Panjang, Balok

Bahan: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan

Kacepetan mlengkung: Udakara 2,5 mm saben menit

Sudut lentur: 0-180°utawa nyetel sudhut apa wae

Radius Bending: 3DR10D


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Proses lenturan pipa induksi nggunakake kumparan induksi dadi pipa bagean sing sempit lan bunder nganti suhu 850-1100 derajat Celcius (gumantung karo bahan sing bakal digawe), pipa dipindhah alon-alon liwat kumparan induksi nalika pasukan lentur ditrapake susunan lengen radius tetep.

Bender panas induksi dikenal amarga kualitase berkualitas tinggi, mlengkung akurasi lan ngirit biaya. Bengkok induksi nyedhiyakake lentur bagean gedhe - utamane pipa lan bagean liya sing kosong, digunakake kanggo tandha-tandha Roadway, Konstruksi (bentuk struktural), Pipa minyak & gas (on and offshore), pipa banyu panas, Pipa kanggo bahan baku kimia, Pipa kanggo kabel listrik.

Induksi Bend cocog kanggo industri kasebut:

● Papan reklame dalan gedhe

● Konstruksi struktur

● Pipa oi lan gas (onshore lan offshore)

● Pipa kimia lan petrokimia

● Nggawe Kapal

Jinis mlengkung: Pipa, Tabung persegi, Tabung persegi panjang, Balok

Bahan:

● Tabung mulus: 20GA106BA106C lsp.

● Pipa gandheng kanthi longitudinal235B345BX42X52X60X70X80 lsp.

Baja campuran335P12P22P9112Cr1MoVGWB36 lsp.

Fitur

1: Tahan suhu panas konstan nalika mlengkung, Mesthekake ciri fisik tikungan utawa sikut.

2: Teknologi inverter teknologi IGBT paling anyar, resonansi seri, hemat energi luwih akeh tinimbang koreksi Diode, lan ora butuh kabinet kapasitor

3: Faktor daya ora kurang saka 0.95

4: Teknologi kunci tahap lan pelacakan frekuensi otomatis nggawe mesin bisa luwih efisien.

5: Pancen dadi panas lan mlengkung, luwih apik tikungan utawa sikut, luwih ngirit biaya

6: Bisa ditekuk kanthi macem-macem cara, tabung persegi, tabung persegi panjang lan baja sudut bisa ditekuk

7: Biaya instalasi lan operasi sing murah

8: Ora mbutuhake ngisi pasir lan mandrel internal

9: Kualitas unggul ing ovality lan tembok lancip

10: Kontrol PLC kanggo nyetel lan nyimpen saben parameter proses mlengkung pipa

Mesin Bending Induksi IGBT

Kapasitas
      MAX OD (mm) x Tembok (mm)

Mesin Bending Induksi 168

168 x 13

Mesin Bending Induksi 325

325 x25

Mesin Bending Induksi 426

426 x30

Mesin Bending Induksi 530

530 x 30

Mesin Bending Induksi 630

630 x 30

Mesin Bending Induksi 720

720 x 35

Mesin Bending Induksi 810

813 x 35

Apa sing kudu dingerteni sadurunge nawakake solusi bender panas?

1: Kekandelan tembok dawa bahan pipa lan OD

2: Bunder radius lan amba

3: Kanggo sikut utawa bender panas

4: Produksi lentur

5: Panggunaan pipa, kanggo minyak gas utawa industri liyane

6: Mbukak ovality lan tembok lancip


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita