1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Induction Annealing machine

    Mesin Annealing Induksi

    Pemanasan induksi kanggo anil

    Daya: 4-1500KW

    Frekuensi kerja: 0,5-400Khz

    Bagian Anneal: Panci, Wajan, pipa, kabel & kabel, Pengencang …….

    Bahan: Tembaga, stainless steel, sendi las, kuningan,