Mesin Annealing Induksi

Katrangan singkat:

Pemanasan induksi kanggo anil

Daya: 4-1500KW

Frekuensi kerja: 0,5-400Khz

Bagian Anneal: Panci, Wajan, pipa, kabel & kabel, Pengencang …….

Bahan: Tembaga, stainless steel, sendi las, kuningan, 


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produk

Anil induksi minangka salah sawijining jinis perawatan panas kanthi pemanas induksi, stainless steel utawa tembaga panas ing suhu sing ditemtokake banjur adhem kanthi laju sing bakal ngasilake mikrostruktur sing ditapis. Nggunakake pemanasan Induksi, logam bisa digawe panas kanthi cepet nganti dikontrol kanthi siklus bola-bali tanpa ngubungi target logam, bahan biasane digawe adhem ing udara terbuka. Asil kanggo ngganti atose materi lan kekuwatan utawa sifat fisik liyane.

Keuntungan anil kanthi pemanasan induksi

1. Tingkat produksi dhuwur

2. Kurang pemanasan

3. Ngirit biaya amarga nambah produksi lan nyuda biaya tenaga kerja

4. Ngontrol kanthi tepat wektu lan suhu

5. Tambah umur panggunaan bagean panas

6: Pemanasan terus-terusan ora ana geni utawa gas, lingkungan kerja sing luwih apik

Duolin nyedhiyakake annealer induksi kanggo anil kawat, anil panci, annealing tabung annealing tabung, kanthi mesin anil induksi kanthi macem-macem tenaga lan frekuensi output.

Apa sing kudu dingerteni sadurunge nawakake solusi induksi anil?

1: Ukuran bagean anil, luwih becik ngirim gambar

2: Bahan bagean, stainless steel utawa tembaga

3: Produksi anil


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita