Sistem pendingin banyu DI

Katrangan singkat:

Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.

 


Detail Produk

Tag Produk

Sistem pendingin banyu DI

Banyu adhem bakal bebas saka kotoran. DOT ORA nggunakake banyu sumur utawa banyu kali .Kanggo nyegah tatanan, priksa asil adhem sing apik, lan nyuda tingkat kegagalan, Banyu Lemes utawa Banyu Sulingan disaranake banget minangka banyu adhem kanggo peralatan induksi.

PH: 7-8.5

Padatan sing ditanggepi10mg / L

Atose60mg / L

Konduktivitas500μA / cm3

Ion kloridaRata-rata60mg / L

Ion sulfat100mg / L

Wesi2mg / L

Kelarutan26mg / L

Pecah larut300mg / L

Sistem pendingin banyu DI

Adhem

Menara Pendingin kanggo sistem pendingin banyu DI Disiapake dening pelanggan

Kapasitas tank banyu

Aliran banyu pompa

 Output daya Pump

Angkat pompa

Aliran banyu menara adhem

BKL-250-4.0

Unit daya & Pemanas

15m3/ h

4KW

22m

10m3/ h

≥5 m3

BKL-250-7.5

Unit daya & Pemanas

25m3/ h

4KW

22m

16m3/ h

≥10 m3

Fitur

  • Panganggone banyu DI njamin non-skala lan non-clog ing pipa banyu.
  • Tangki lan konektor banyu DI stainless steel aja nganti teyeng
  • Ruang cilik dibutuhake, gampang dipindhah
  • Kelangan energi sing sithik, operasi gampang lan andal.

Spesifikasi

Model

BKL-250-4.0

BKL-400-7.5

Kapasitas adhem

51600Kkal / jam

155000 Kcal / jam

Aliran banyu

9-18 m3 / h

20-42 m3 / h

Daya pompa banyu

4.0KW

7.5KW

Kapasitas banyu tank

250L

400L

Diameter njaba banyu adhem stopkontak

DN40 (Kopling cepet)

DN65 (Flange)

Ukuran

1300 × 870 × 930 (mm)

1550 × 1000 × 1050 (mm)

Ribut

≤70 dB (A)

≤70 dB (A)

Suhu sekitar

840

840

Instalasi (Mung kanggo referensi)

Model

Sistem pendingin banyu DI

Adhem

Menara Pendingin kanggo sistem pendingin banyu DI Disiapake dening pelanggan

Kapasitas tank banyu

Aliran banyu pompa

 Output daya Pump

Angkat pompa

Aliran banyu menara adhem

MFP-100D2

BKL-250-4.0

Unit daya & Pemanas

15m3/ h

4KW

22m

10m3/ h

≥5 m3

MFP-160D2

BKL-250-7.5

Unit daya & Pemanas

25m3/ h

4KW

22m

≥16m3/ h

≥10 m3

MFP-250D2

BKL-250-4.0

Unit daya

30m3/ h

5.5KW

22m

≥25m3/ h

≥15 m3

BKL-400-7.5

Pemanas

MFP-350D2

BKL-400-4.0

Unit daya

40m3/ h

5.5KW

22m

≥32m3/ h

≥15 m3

BKL-400-7.5

Pemanas

MFP-500D2

BKL-250-4.0

Unit daya

55m3/ h

7.5KW

22m

≥45m3/ h

≥20 m3

BKL-400-7.5

Pemanas

MFP-600D2

BKL-250-4.0

Unit daya

65 m3/ h

9.2KW & 11KW

22m

55m3/ h

≥25 m3

BKL-400-7.5

Pemanas

MFP-750D2

BKL-250-4.0

Unit daya

80m3/ h

9.2KW & 11KW

22m

70m3/ h

≥30 m3

BKL-400-7.5

Pemanas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita