Riwayat Perusahaan

Obat oyot [1994- 1999]

Mesin pemanas induksi frekuensi lengkap Full Solid State pertama digawe kanthi sukses ing China dening Pak Zengxiaolin, pangadeg Duolin

Pabrik Listrik Chengdu Duolin didegake mesin pemanas induksi frekuensi dhuwur, model HFP-15,20 lair

Model mesin pemanas induksi frekuensi tinggi HFP-25 lair

Model mesin pemanas induksi frekuensi tinggi HFP-30 lair

Peralatan pemanasan induksi frekuensi ultrasonik, model SSF-40 lair

Sedna Freebie

Obat oyot [2002- 2007]

Chengdu Duolin Electric Co., Ltd didegaké Sampel XRF (X-Ray flurescene spektromometer spektrometer) frekuensi Tinggi pertama Preparasi peralatan ing China lair ing Duoin

Entuk rong paten nasional kanggo pemanasan induksi negara padat lan peralatan persiapan sampel XRF frekuensi dhuwur Pabrik 10.000 meter persegi sing modern digawe lan wiwit digunakake Certified ISO9001: 2000 sertifikasi kualitas internasional 12 kantor regional sing kasebar ing macem-macem provinsi Tiongkok didegake

Entuk pangenalan perusahaan teknologi tungku pemanas Rivet anyar dikembangake

Peralatan persiapan Sampel XRF frekuensi dhuwur dianugerahi alat mesin pemadam kebakaran sing dikendhaleni PLC 170,000, PLC, dikembangake Kantor layanan purna Puluh puluh (40) didhekake ing saindenging tungku Induksi China kanggo nyawiji emas lan perak dikembangake

Kanggo nggarap strategi "Kualitas Terbaik, Layanan Efektif" kanggo nggayuh departemen pasar Oversea merek lan departemen pangembangan strategis didegake Ningbo Branch didegake ing provokasi Zhengjiang. Peralatan pemanasan induksi frekuensi medium MFP-160 200 kanggo liwat pemanasan forging digawe develpoed

Sedna Freebie

Obat oyot [2008- 2016]

Restrukturisasi perusahaan yaiku sistem kepemilikan pegawe departemen pelatihan TSP didegake kanthi resmi peralatan pemanas induksi MF MFP-300,500 dikembangake Laboratorium penuaan suhu tinggi rampung RMB300,000 disumbang kanggo usaha kesejahteraan umum pabrik Mesin Duolin Machining didegake tanggal 28 Oktober 2008 RMB100,000 yaiku nyumbang amarga Gempa Wenchuan 8.0 tanggal 16 Mei 2008

Mesin penguat induksi frekuensi ultrasonik 200KW dikembangake lan diprodhuksi kanthi sukses Nduweni sertifikat produk hemat energi klompok pertama Chengdu Melu Eksibisi "NMW 2009" ing Australia

Mesin Pemanasan Modulasi Frekuensi Medium dikembangake; Mesin Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi HGP30 (100-200 KHz, 30kw) dikembangake.

nganyari kabeh Mesin Pemanasan Induksi Frekuensi medium 0,5-10Khz, 100-1000KW dadi desain modular.

Lulus tes EMC lan voltase sedheng, Diwenehi sertifikat frekuensi medium CE Mitra Megatherm Elektromaschinenbau GmbH ing Jerman

Sedna Freebie

Obat sing wis bosok [2017-]

ISO 9001: 2015 sertifikat CE kanggo mesin pemanas induksi frekuensi dhuwur

Mitra BYD kanggo lentur pipa induksi ing pameran fastener Guangzhou Ningbo

Mesin pemanas induksi seri 1000KW IGBT lair Rantai produksi perlakuan panas induksi turnkey otomatis Produksi riset HGP-300 frekuensi dhuwur

Sedna Freebie