1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Induction coil&Inductor

    Koil induksi & Induktor

    Kanthi sistem pemanas induksi, desain koil bakal tanggung jawab kanggo insinyur sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing nggawe koil. Kepiye cara milih ukuran koil tembaga? Nggawe koil induktansi sing cocog supaya cocog karo mesin, kepiye cara nambah produksi panas? Kepiye carane ngasilake tenaga maksimal? insinyur bakal nimbang kabeh faktor.

    Kirimake syarat pemanas, kanggo nggunakake hardening forging, brazing utawa aplikasi liyane, uga kirim gambar bagean panas, kita bakal ngrancang lan ngasilake koil kanggo sampeyan.