1 Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanas induksi.
2 Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge dituku.
3 Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure.
4 Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik.
5 Pandhuan instalasi manual lan cara ngatasi masalah.
6 Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi
  • Long bar heat treatment machine

    Mesin perawatan panas bar dawa

    Aplikasi: Hardening lan tempering sing terus-terusan

    Bagéyan: batang dawa, batang Utas

    Ukuran: 6-100mm

    Dawane: 1000-14000

    Kelas: 8.8, 10.9, 12.9

    Bahan: Baja karbon, baja paduan

  • Induction soldering&welding machine

    Mesin solder & las induksi

    Daya: 4-1500KW

    Frekuensi kerja: 0,5-400Khz

    Sisih girting: Pipa, pisau gergaji, industri otomotif, rotor

    Bahan: Tembaga, stainless steel, kuningan, aluminium

  • induction hardening machine

    mesin pengerasan induksi

    DUOLIN nawakake mesin pengerasan vertikal utawa horisontal sing digunakake kanggo ngladeni macem-macem bagian mekanik, kayata poros, gir, rol, pipa, pompa, bantalan, untu excavator, lsp. DUOLIN nyedhiyakake solusi pengerasan induksi khusus kanggo sampeyan kerja tartamtu, maksimalake mupangate.

  • Induction forging machine

    Mesin tempa induksi

    Forging Induksi peralatan

    Output daya: 100-1500KW

    Frekuensi: 0,5-10Khz

    Diameter Bar: 25-200mm

    Output: 0,2-4T / h

    Suhu: 800-1250 ℃

    Bahan: Baja karbon, Kuningan, Besi, Baja paduan, Baja tahan karat, Aluminium

    Aplikasi: Bar, piring datar, pemanasan bar pungkasan, ujung bar datar, ujung pipa, lsp.

  • Induction bending machine

    Mesin lentur induksi

    Prabawa dadi panas kanggo mlengkung pipa

    Pipa mlengkung: Diameter 168mm-1100mm, kekandelan tembok 6-80mm

    Output daya: 100-1500KW

    Tipe Bending: Pipa, Tabung Persegi, Tabung Persegi Panjang, Balok

    Bahan: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan

    Kacepetan mlengkung: Udakara 2,5 mm saben menit

    Sudut lentur: 0-180°utawa nyetel sudhut apa wae

    Radius Bending: 3DR10D

  • Induction Annealing machine

    Mesin Annealing Induksi

    Pemanasan induksi kanggo anil

    Daya: 4-1500KW

    Frekuensi kerja: 0,5-400Khz

    Bagian Anneal: Panci, Wajan, pipa, kabel & kabel, Pengencang …….

    Bahan: Tembaga, stainless steel, sendi las, kuningan,