Babagan Kita

Chengdu Duolin Electric Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Duolin minangka merek pabrik mesin pemanas induksi lan panyedhiya solusi pemanasan induksi sing didegake ing taun 1994. Luwih saka 20 taun pengalaman lan sejarah entuk kapercayan saka para pelanggan ing China lan luar negeri.

Perusahaan Teknologi Tinggi

Daya pemanasan induksi 4-2000KW frekuensi kerja 0.5-400Khz. Riset desain produk lan dikembangake dening tim insinyur Duolin, lan ngasilake kanthi ISO9001: 2015. Duolin minangka perusahaan teknologi tinggi, nyetujoni luwih saka 20 paten nasional, Nyedhiyakake energi ijo lan dipercaya kanggo produksi lan perusahaan pangolahan.

Area Layanan

Wiwit taun 2007, kita wis nindakake perdagangan luar negeri lan duwe agen ing Brasil, Jerman, Argentina, Inggris, Iran, Rusia, India, Pakistan lan Afrika Selatan. Pangguna pungkasan ing Yunani, Kanada Vietnam, Indonesia ... Sawetara pangguna pungkasan sing wis kerja sama karo kita wiwit taun 2009.

Produk sing Ditampilake

Sistem pemanasan induksi sing akeh digunakake ing penempungan panas baja karbon kosong, pasokan listrik induksi kanggo poros roda gigi poros pengerasan lan peledakan, penguatan induksi bar dawa lan tempering, perawatan panas batang benang, pemanasan induksi pipa kanggo lentur panas lan pemanasan logam warna liyane , aluminium cooper ....

Napa Pilih Kita

1.  Luwih saka 20 taun pengalaman ing industri pemanasan induksi

2.  Tes gratis kanggo milih model mesin sadurunge tuku

3.  Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure

4.  Uji mesin minangka syarat pemanasan pelanggan lan tuwa luwih saka 6 jam kanggo njamin kualitas sing apik

5.  Manual instalasi lan pandhuan cara ngatasi masalah

6. Gunakake komponen merek terkenal Infineon Omron Schneider kanggo njamin kualitas materi

Kreativitas pisanan lan paling penting ing pelanggan - Impor kanthi gampang kanggo nggoleki sing sampurna

Kabeh produk Duolin dikembangake kanthi mandhiri kanthi kepemilikan hak properti, luwih saka 60 model produk wis dikembangake sajrone 13 taun liwat panelitian sing dipikolehi rong paten nasional lan taun 2006 kemurnian tehkologis lan kualifikasi perusahaan teknologi tinggi proyek industri kunci Chengdu.

Pemanasan Induksi Duolin

Kaya sing wis dingerteni, baja bisa digawe kanthi bentuk apa wae sawise dadi panas. Ing kuna, gas, batu bara lan alas dibakar kanggo menehi panas, sawise ditransfer nganggo baja, teknologi penempaan alat logam adhem asale. Sanajan saiki, ana wong sing kepengin dadi pandhe wesi ing omah minangka hobi.

Ora dadi pemanasan gas lan batubara, cara pemanas sing cepet lan hemat ijo sing anyar. Iki dadi pemanas prabawa elektromagnetik efisiensi tinggi. Teknologi pemanasan induktif teka ing China ing taun 1956, dikenalake saka Uni Soviet, lan umume digunakake ing industri otomotif. Duolin didegaké ing taun 1994, dijenengi Pendhiri Zengxiaolin lan garwane, Pak Zeng neliti mesin pemanas induksi solid state IGBT lan Ibu Zeng sing didol, perusahaan kaya bayine, banjur tuwuh dadi luwih saka 200 karyawan, pusat penjualan ing luwih saka sepuluh provinsi ing China. Ing taun 2007, pusat penjualan internasional didegake, Duolin mbukak pasar asing.

Saben produk sing digawe dening tim insinyur Duolin, kita bakal menehi ID, nomer seri generator pemanas induksi, mung lan unik, direkam saben komponen sing digunakake, nalika mesin rusak, ngirim kode ID, bakal nemokake kabeh informasi sing ana gandhengane karo mesin metu, nawakake suku cadang sing bener utawa nawakake solusi nggawe koil induksi profesional. Siji tungku pemanas induksi bisa digunakake kanggo forging panas, pengerasan induksi, anil induksi, solder induksi & welding brazing nalika nyambungake karo macem-macem bentuk koil. Kita uga bisa nggawe kumparan induksi karo shower kanggo quenching induksi.

Duolin, minangka sistem pemanas induksi merek Cina, ngasilake luwih saka 30.000 mesin set lan ndhukung solusi pemanasan induksi profesional pelanggan, lini produksi pemanasan induksi turnkey khusus uga, mbantu klien entuk manfaat saka teknologi pemanasan induksi anyar, ningkatake lingkungan kerja, nawakake kanthi otomatis lini produksi kanggo ngirit tenaga kerja lan nambah produksi panas.

Hubungi Kita Kanggo Informasi Liyane