FITUR

MESIN

Mesin Forging Induksi

Forging induksi nuduhake nggunakake pemanas induksi kanggo logam pra-panas sadurunge penempaan lan formasi. Biasane logam digawe panas antara 1.100 nganti 1.200 ° C kanggo nambah kelenturan lan aliran pitulung ing forging die. Induksi ngasilake kurang oksidasi, gampang ngendhaleni suhu lan wektu panas, panas kanthi cepet, njamin kualitas kerja forging, nglindhungi alat mesin tempa. Baris pemanasan bilet kanggo total pemanasan Induksi peralatan pemanas kanthi induktor slot kanggo pemanasan parsial Baris panas induksi terintegrasi: pasokan listrik induksi dibangun kanthi induktor, kurang sarat papan, kontrol PLC.

Induction forging refers to use an induction heater to pre-heat metals before forging and forming.  Typically metals are heated to between 1,100 and 1,200 °C to increase their malleability and aid flow in the forging die.

Induction produces less oxidation, easy to control heating temperature and time, heat rapidly, ensure good quality of forging work piece, protect tool of forging machine.

Induction billet heating line for total heating

Induction heating equipment with slot inductor for partial heating

Integrated induction heat line: induction power supply built in with inductor, less space requirement, PLC control.

Luwih saka 20 taun pengalaman

ing industri pemanas induksi

Riset desain produk dikembangake lan dikelola dening tim Insinyur Duolin, layanan mesin umure

Chengdu

Duolin Electric Co., Ltd.

Ora dadi pemanasan gas lan batubara, cara pemanas sing cepet lan hemat ijo sing anyar. Iki dadi pemanas prabawa elektromagnetik efisiensi tinggi. Teknologi pemanasan induktif teka ing China ing taun 1956, dikenalake saka Uni Soviet, lan umume digunakake ing industri otomotif. Duolin didegaké ing taun 1994, dijenengi Pendhiri Zengxiaolin lan garwane, Pak Zeng neliti mesin pemanas induksi solid state IGBT lan Ibu Zeng sing didol, perusahaan kaya bayine, banjur tuwuh dadi luwih saka 200 karyawan, pusat penjualan ing luwih saka sepuluh provinsi ing China. Ing taun 2007, pusat penjualan internasional didegake, Duolin mbukak pasar asing.

map